lähtökohta

Ravintorengas Oy:n valmistama Karin Havupuu-uutejuoma sisältää vuosisatojen perinnetiedon puristettuna pulloon. Elimistöä elvyttävää ja energisoivaa juomaa on valmistettu perinteisellä, tarkoin varjellulla reseptillä jo vuodesta 1975 lähtien. Se on ainoa markkinoilla oleva luomusertifioitu havupuu-uutejuoma, joka toimii tutkitusti. Karin Havupuu-uutejuoman etuja ja erottautumistekijöitä haluttiin lähteä kertomaan suurelle yleisölle, uskottavasti brändin tarinaa kertoen.

luova ratkaisu

Energiaa ja elinvoimaa sisältävä tuote valmistetaan nuoren luomumännyn kuoresta ja nilasta. Kertoaksemme tämän käänsimme perspektiivin ja puimme merkityksen sekä erottautumistekijät yksinkertaiseen viestiin – puun vuoro halata sinua.

toteutus

Nostimme Karin Havupuu-uutejuoman Helsingin Sanomien etusivulla koko kansan tietoisuuteen. Halusimme uskottavan ja tavoittavan mediapaikan, jossa oivaltavasti kiteytetty viestimme saa parhaan mahdollisen mediaympäristön sekä koko kansan huomion. Palautteen ja myynnin perusteella tavoitteet saavutettiin kirkkaasti – olisiko puun vuoro halata myös sinua?